Over Kristel

Als kind zong ik alles wat ik moest leren. Op die manier kon ik de dingen makkelijker onthouden. Bij proefwerken en stress was ik degene die op de gang een liedje stond te zingen om mezelf te kalmeren. Niet eens bewust.

Tijdens de puberteit was ik niet echt een prater… Maar alles wat in me zat kwam eruit op de momenten dat ik zong. Toen ging ineens alles stromen. En op die momenten klopte het! En daarmee was mijn passie voor muziek en zingen al ontstaan voordat ik er erg in had.

Ik ben me er verder in gaan ontwikkelen en verdiepen. Heb ik bandjes gezongen, veel zanglessen en logopedielessen gehad, liedinterpretatie, zangtechniek, acteerlessen, gitaarlessen, cajonlessen, danslessen. Waarvan vooral het dansgedeelte nu niet mijn hoogstandje was;). Ik heb muzikale programma’s ontwikkeld, ik heb geschrapt en aangescherpt.

En nu heb ik mijn eigen bedrijf waarin ik Vintage songs, Christmas Vintage Songs en Kinderliedjes breng op de meest uiteenlopende evenementen, feestjes en gelegenheden. En dat is iets waar ik heel dankbaar voor ben en blij van word.

kristel-vercraeye-zangeres-vintage-songs-christmas-kinderliedjes-website

Wat doe ik zoal?

Zingen

80%

Acteren

50%

Presenteren

40%

Coach

20%