Vintage Songs

Een muzikaal Vintage “Feel good” Song programma met de leukste, mooiste en meest geweldige “Vintage” songs. Een fijne mix van jazzy Ella Fitzgerald, good old Peggy Lee, Etta James en frisse Caro Emerald om dit elegante, hippe muzikale Vintage song programma geheel in stijl te maken.

Spontaan, elegant, vernieuwend en stijlvol divers zijn de woorden om dit programma te beschrijven. Leuk om naar deze Vintage song act te kijken of om stiekem wat mee te zingen. Geschikt voor bruiloften, recepties, (walking)dinners en borrels. (Muzikale begeleiding d.m.v de meest leuke en up-to-date tapes).


Christmas Vintage Songs

Wat is kerstmis zonder good old christmas songs. En dan heb ik het niet over de carols, maar dan heb ik het over jazzy Ella Fitzgerald, Brenda Lee, the Ronettes en The Crystals.

Een elegant Christmas Vintage song programma geheel in stijl. Leuk om naar deze Christmas Vintage songs te kijken of lekker in een kerststemming te komen terwijl je gezellig met anderen kletst en geniet van een kop warme chocolademelk met slagroom. Meedeinen en –zingen is toegestaan. Muzikale begeleiding d.m.v de meest leuke en up-to-date tapes.


Kinderliedjes

Mooie kinderliedjes zijn toch net zo fijn als kerstmis! In dit muzikale programma dus ook alleen maar de mooiste, leukste en fijnste kinderliedjes.

Baloe de Beer, Anna en Elza, de kleine zeemeermin. Prinsessen, koningen en krabben komen allemaal voorbij in dit heerlijke muzikale programma.

kristel-vercraeye-zangeres-vintage-songs-christmas-kinderliedjes-website